Facebook Google+ Twitter Instagram

Rólam

Sziasztok!

Cserepánya Miroszláv (Miró) vagyok , Énekes. zeneszerző, dalszövegíró. 6 éves korom óta foglalkozom valamilyen formában zenével.
A site azért jött létre, hogy egy kis összefoglalót adhasson a tevékenységemmel kapcsolatban. De kezdjük az elején:
2003-ban fejeztem be a középfokú zenei tanulmányaimat zongora tanszéken a Nyíregyházi Vikár Sándor Zeneiskolában. Párhuzamosan 1997-től kezdve foglalkoztam Népzenével, azon belül is kifejezetten a népdalokkal. Számos országos verseny kiemelt győztese lettem rövid időn belül. 2003 nyarától kezdve tendálódtam a könnyűzene felé. Részt vettem különböző zenés daljátékokban. 2005 nyarától a Nyíregyházi Dimenzió zenekar vokalistája lettem, valamint az összes kapcsolódó produkció énekese illetve vokalistája. 2006 nyarától közreműködtem Mészáros Árpád Zsolt MázsKépp énekelek koncertjein vokalistaként és szólistaként is. Szintén ez év nyarán váltam a Folkfusion Band énekesévé és, ezáltal frontemberévé. 2007 januárjától hivatalosan is a Nyíregyházi Dimenzió zenekar (később Cool Company Zenekar) frontembere lettem 2016. december 31-ig. Zeneszerzői tevékenységemet 2008-ban kezdtem szintén a MÁZs koncertek kapcsán, amely fokozatosan a saját zeném irányába tolódott és manapság ez adja a fő profilt. Fő zenei irányvonalamat az Amerikai Soul, R&B, Hip-Hop, Jazz, Rock és a magyar Underground határozza meg igazán, amely vonalat a mai napig követek természetesen a trendeknek megfelelően.

Jelenleg a Miro & The Playground együttes frontembereként illetve a Kelet Brass Band énekeseként praktizálok.

Mi is Miro & The Playground? Igazából egy baráti kezdeményezés, ahol a saját dolgaimat játszhatom, megvalósítom magam és szórakoztatom a közönséget olyan zenével, amit nem mindennap hallanak az emberkék. Szóval az formáció, ahol azokkal az emberekkel vettem körül magam, akik igazán számítanak. Jelenlegi tagok: Cserepánya Miroszláv (Miró - ének), Veres Tibor (Billentyű), Racskó Tibor (basszusgitár), Turcsán András (Dob)

De inkább nézz szét az oldalamon, ismerj meg közelebbről, kövess, hallgasd a zeném!

Facebook: Facebook Hivatalos Rajongói Oldal

Instagram:Instagram

Twitter: Twitter

Google+: Google +

Üdv Mindenkinek: Miró :)